Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(den"fullkomliga"sanningen om ens egna levnad?)


*Nyfiken på alla andra-men ej om sig själv?*





Vad vill man egentligen
inte veta-att man ätit
människo-kött någon
-gång under sitt liv?












Fri vers av Sefarge VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-07-05 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP