Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

°Intill ljudlig samman-dragning°




Utvidgad invid kallsups-reservoaren.

Är det din tur med att
stjäla hundarnas skall?

Och yla högt med vargen
i kallt månsken som ändå
skänker ljusets hopp över
sorgens mörker.


Är det din tur med att överge
oturen som naglat fast dig
i en vrå,utanför din egen
lycka?


Så sjung då och låt din sär
-egna sång befria dig från
mänsklighetens pålagda
smärta

För ljudets energi förstår
sig även näktergalen inuti
dig på,att silande utstråla


Utan att förstöra livets sköra
silvertråd som flödar osynligt
i alla varelsers symptomatiska
system

När alla dina avdankade minnes-förluster ej har
någon betydelse längre

Då din själ hamnat i evig
harmoni

Med förståelse till sist,att det
är liten-hetens stora ton-skala

Vi nog bör dela och lyssna till
. ..inuti varandra?












Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-30 11:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Lyss till tolvtonens musik
den låter som ett skrik
i litenhetens skala
låt musiken skvala
2024-06-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP
“Liten-hetens stora ton-skala”:
En paradox som antyder att små handlingar och insikter kan ha djupa konsekvenser.
Ton-skalan kan vara vår mänskliga existens och alla dess nyanser.
2024-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP