Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


min have

 

här trivs jag 

långt bort från bekymmer 

med fingrarna i jorden 

här trivs jag 

se odling ta sin form 

frisk luft andas lugn och ro 




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-28 15:43



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Alla borde ha en egen have.
2024-05-05

  Marita Ohlquist VIP
En fin text som förmedlar lugn, ro och harmoni.
Fint foto, ögonfröjd.
2024-05-02

  animan VIP
En riktig oas där man kan få vederkvickelse!
2024-04-28
  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP