Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till min kollega

Vi sammanfördes för ett par år sedan då vi fick samma sorts tjänst.

Det sa klick direkt…trots att det skiljer många år och många mil mellan oss.
 
Du är en helt fantastisk människa
som har samma värderingar i livet som jag
 
Älskar vårt krävande och utvecklande jobb
Vi har det inte alltid lätt, men vi möter det tillsammans
och stöttar varandra.
 
Vi är ett radarpar du och jag.
Vi tillbringar många timmar varje vardag
språkande och diskuterande med varandra.
Och vi löser faktiskt det mesta
 
Du har täckt upp för mig många gånger när du visste att jag hade det jobbigt privat
Då har du tagit på dig mer än du egentligen skulle behöva
Men du är en så otroligt fin vän och kollega och jag värdesätter dig högt
Nu har du det lite jobbigt privat….så dags för mig att stäppa upp och täcka upp för dig
För det är så du och jag fungerar….
 
Måtte jag aldrig förlora dig min vän och kollega!!
Du är yngre och man så jag har full förståelse om du vill gå vidare...
.
men du vill ännu vara kvar på grund av vårt samarbete och det är jag överlycklig för!
Har haft många nära kollegor genom åren, men aldrig någon som du!
 
Hoppas du håller i och håller ut tills jag går i pension.
 
För du är svår att ersätta!



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-01 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP