Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Lika överraskad varje år

Här går man och längtar efter vårvärmen
Sen får man skifta från täckjacka till bikini
från en dag till en annan
 
Men jag klagar inte!!



Fri vers av Livsbejakaren VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-01 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsbejakaren VIP