Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du saknas mig


Du saknas mig.

Jag tänker ofta på dig.

Tänker på dom resor jag vill göra med dig.

Långhelger på något SPA vid kusten.

Jag kommer att skämma bort dig.

Därför står det Champagne och rosor på rummet när vi anländer till hotellet.

Och jag bokar bara rum med havsutsikt.

Vi tar långa promenader på stranden där vi talar om livet.

Och när du sedan fryser värmer jag dig med en kram.

Sen sitter vi under en filt med Irish Coffee framför brasan i loungen.

Och på morgonen beställer vi upp frukosten till rummet.

Och ligger kvar länge i sängen innan vi går ner till SPA:et.

Du saknas mig.

Vem är du?




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-01 19:38



Bookmark and Share


    Julia Engström
Bra skrivet! Speciellt sista raden.
2024-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP