Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är poesi?

Poesi är som en spegel som reflekterar själens djupaste känslor och tankar. Det är ett sätt att uttrycka det ofattbara, det som inte alltid kan fångas i vanliga ord eller prosa.




Fri vers av Anonym__ VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-01 19:39



Bookmark and Share


  poeten
Försökte mig på den där beskrivningen av dikt i dikt och det lät så här.

Dikt är


Dikt är koncentrerad visdom

Destillerad erfarenhet

Nuet i dået

Dået i nuet


Huden i såret

Kuken i hålet

Förklarat med ordet














Det är match direkt, dvs inget allmänt utan det som ska sägas måste sägas med en sorts förhöjning. Då med personlig touch så klart. Då blir det en utmaning och det är det jag älskar med det. Med konst överlag


2024-05-04

  Recycled Redhead 3.0 VIP
Nånstans på skalan lekfullt nonsens - djup sorg. Personligt uttryck.
2024-05-02

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"poesi är det fåfänga försöket
att fånga vindens namn"
2024-05-02

    Sefarge VIP
Dikt kan vara som en
dröm i vaket tillstånd
;)
2024-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Anonym__
Anonym__ VIP