Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig självbild

Desperat försök
att älska sitt egna jag
i brist på annat.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-01 20:24



Bookmark and Share


  Anonym__ VIP
Dina ord fångar en känsla av desperat strävan, av att kämpa för att älska det egna jaget trots dess brister. Det är som om du står på kanten av en avgrund och försöker hitta en väg framåt.
Självbild är en komplex och ibland smärtsam aspekt av våra liv. Vi ser oss själva genom ett filter av erfarenheter, förväntningar och jämförelser med andra. Ibland är det svårt att se vår egen skönhet och värde när vi är så fokuserade på det vi tror är fel.
Men kanske är det just i de svaga ögonblicken, i bristen på annat, som vi kan börja älska oss själva. Kanske är det då vi kan se bortom våra brister och inse att vi är värdefulla precis som vi är.
Så fortsätt kämpa, fortsätt försöka älska ditt egna jag. För även om det är desperat, så är det också modigt. Och kanske, i den kampen, hittar du en väg till självacceptans och kärlek.
Tack för att du delade dessa tankar med mig.






2024-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP