Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7:3

Lars lyssnar till sina föräldrars

evighetslånga gräl

skyddar sin pappa

från trösten i flaskan

 

Tony växer upp

i skuggan av hundar

springer runt i hatets labyrinter

söker vila i en omsorgsfull famn

 

Tony bygger muskler av stål

Den starkes rätt att hata

Lars slår världen med häpnad

skriver sig fram till sanningen

 

Lars möter sin överman i Tony

Tony möter sitt öde i Malexander

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-01 23:24



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Hat föder våld, såsant.
2024-05-03

  Blomma-Stjärna VIP
som Marita Ohlqvist
(har inte satt mig in i pjäsen 7:3 eller mordet som internerna gjorde i Malexander)
2024-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om hur barn i otrygga miljöer blev som vuxna män.
2024-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP