Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära, tätt intill

 

 

Varsamma händer
smekte kropparnas konturer

sökte sig fram
över kärlekens landskap

 

Känslorna vibrerade
av lust och längtan

efter att förenas
i ett svindlande famntag




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2024-05-02 09:33



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Fint och sensuellt.
2024-05-09

  Susen VIP
Sensuellt och vackert
2024-05-05

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om kärleken och åtrån.
2024-05-03

  BenGust VIP
Beröring viktig för hälsan.
Tilltro och värme får fotfäste.
2024-05-03

  Sparvögat VIP
Vackra ord om kärlekens gåva…
2024-05-03

  Öknens Ros VIP
Vackert om kärlek och åtrå.
2024-05-03

  Blomma-Stjärna VIP
ömsint och sensuell fri vers!
2024-05-02

  Kungskobran VIP
Se upp alla flickor små
så kan det gå
när åtrån tränger på
2024-05-02

  Olof Lagerhorn VIP
Sensuella och kärleksfullt
formade rader.
2024-05-02

  karenina VIP
Mycket varm, nära och fin. Så sensuellt!
2024-05-02

  överlevaren VIP
Sensuella rader, väldigt vackert ordat!
2024-05-02

  Leif Daniel Isaksson VIP
Hudmjuk och sensuell berörande dikt. Tack!

2024-05-02

  Maria Sundelin VIP
Full av känsla
Kramar
2024-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP