Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Kära Gud som i himlen bor*






På jakt efter fan,
slaktar Nehanyhu's
soldater små barn!

(av rent miss-tag?)

Säg är det ändå rätt
-vist det?









Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-03 09:41



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En verkligt komplex sista strof, som fyller i sig själv. Nära nog andningsuppehåll i min läsning. Påminner om bibeltolkare när de mixtrar med Jesu ord på korset.
2024-05-05

    Lena Staaf VIP
Så fasansfullt är det och värst är att västvärlden bara ser på utan att fördöma
2024-05-03

  Skatflickan VIP
Det är så nattsvart....när barns liv släcks är ljuset väldigt väldigt långt borta.
Men,
Vi får aldrig låta mörkret vinna. Det är vi skyldiga barnen!
i handling, och i ord, som här!
2024-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP