Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*"Puppa"bajsar kabel i utedasset. ..*




Nässlor frodas

Grönvita Citron-
fjäril-fröknar
fladdrar förbi.

Hela fotosyntesen
Har vaknat till liv

I miljarder och åter
miljarder,inuti vart
grässtrå och lövträd.

Med buskar o blomster
nästan över hela vårt
avlånga land

Denna rikedoms-procedur

Och när sommargästerna
anlänt samt öppnat upp,
och vädrat ut, i det anrika
Soldattorpet från 1600-talet


Och gammelfarfar som än
kommit fram,äntligen fått
tillfälle att skita ur sig vid
favorit nostalgi-toan igen
(som uti forn-stora dar)

Med barnbarnen som spelar
badminton mellan Lind-allén

Jaa då är vår-för-sommar
äntligeen kommen att
vidunderligt njuta av.












Fri vers av Sefarge VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-03 18:54



Bookmark and Share


    Julia Engström
Bra skrivet!
2024-05-05

    Lena Staaf VIP
En sommartext att njuta av!
2024-05-03

  Kungskobran VIP
Ja allt blir återfött i denna fina vårdikt
2024-05-03

  Cower At The Man
Ballt språkbruk, vardagligt och högtravade omvartannat, och bland de bättre bindesstrecken jag sett. Tummen upp va
2024-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP