Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristus är uppstånden!

Facebook

"Sång"

Kristus uppstod från de döda, med döden trampade döden och de i gravarna, gav liv ?? Kristus uppstod från de döda, med döden trampade döden och de i gravarna, livgivande ?? Kristus uppstod från de döda, med döden trampade döden och till de i gravarna, ge liv ???

text är en vacker påminnelse om den kristna tron på Jesu uppståndelse. Enligt kristendomen uppstod Jesus Kristus från de döda, och genom att övervinna döden gav han liv till de som var i gravarna. Denna händelse är central för kristendomen och firas särskilt under påsk1.

I Nya Testamentet, Korinthierbrevet 15, beskrivs det att "Kristus har uppstått från de döda, som den förste av de avlidna. Ty eftersom döden kom genom en människa kommer också uppståndelsen från de döda genom en människa. Liksom alla dör genom Adam, så skall också alla få nytt liv genom Kristus".

Denna tro på Jesu uppståndelse är en grundläggande del av kristendomen och symboliserar hoppet om evigt liv. Tack för att du delade detta med mig. ??




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-05-05 00:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utan Jesu uppståndelse är vår tro meningslös, skriver Paulus i samma kapitel.
2024-05-05

  Jeflea Norma, Diana. VIP
det är påsk för grekiska katoliker och ortodoxa
2024-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP