Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt oss fråga Fru stood (r)Cur (röv) om hon gillar den grå män? (en metafor "bondförnuft" som titel)


Bödlarnas svarta kappa i grön petrol sjal.

Hemliga ”dödsänglarna” hjälper svårt sjuka att dö i Sverige | Sverige | Expressen

Bödlare har hem en äldre man med cancer och 2 förskolebarn.


Hur kan den lilla flickan stoppas från att leka med döden på tavlan?


Dårarna som knäppte dessa flickor måste stoppas för handlingen spränga den där i livets port!


Rån polisen slog aldrig förövaren, det är älskarens tur, ett scenario arrangerat av handlingen som en förspel.


I skuggornas värld, där ljuset knappt når,
Den svartklädda bödeln står.
Hans ansikte är dolt, hans hjärta slukar honom,
Av en värld som bara mörkret bär.

Grön bensinstation, som en låga i natten,
Skär genom mörkret med överväldigande kraft.
Det är hans sköld, hans makt, allt,
I denna värld där hoppet är kallt.

Men trots mörkret, trots den dystra synen,
Det finns en strimma av hopp, en tunn linje.
För även i bödelns mörka värld,
Finns det plats för ljus, för en ny värld?

Så bödeln står, i svart och grönt,
I en värld av skuggor, men inte ensam, inte vacker.




Bunden vers (Sonett) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-05-18 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP