Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv fullt av uppoffringar och i samhällets tjänst.

Topphemligt ryskt vapen pekas ut gps-störningar | Varlden | Expressen

 

Den påminner oss om vikten av att tjäna samhället och göra uppoffringar för det gemensamma bästa.

Vi måste skapa ett liv fullt av uppoffringar och i samhällets tjänst som ger mening I Jesus namn.

I samhällets tjänst, ett liv i uppoffring,
Jobbar dag för dag, utan risk för överseende eller last.
För det gemensamma bästa ger vi allt vi har,
Och varje dag vaknar vi.

Ett liv fullt av uppoffringar, men fullt av mening,
För att hjälpa andra ber vi ingenting i gengäld.
Vi ger vår tid, energi, till och med själ,
Att göra världen till en bättre plats, även om det är svårt.

I samhällets tjänst ger vi våra liv,
Och varje dag kämpar vi med svårigheter.
Men vi vet att vårt arbete inte är förgäves,
För varje dag ser vi hur världen förändras, även om det bara är lite, men det är sant.

Ett liv av uppoffring, men fullt av kärlek,
För vi vet att det vi gör har stort värde.
Och även om det ibland är svårt och vi känner oss trötta,
Vi vet att i samhällets tjänst är vi älskade




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2024-05-05 00:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I Jesu tjänst är man älskad. När man tjänar Honom är man i sitt rätta element.
Men för att komma dithän måste man, som Jesus sade, bli född på nytt.
Det handlar om en inre förvandling, som bara Han kan åstadkomma. Om vi tillåter Honom.
2024-05-05

  Jeflea Norma, Diana. VIP
det är påsk för grekiska katoliker och ortodoxa
2024-05-05

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.facebook.com/doxologia.ro/videos/2377396129116633

2024-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP