Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INIET

 

iniet är inom mig
innerst inne, ini
bakom inuti
ini insidan
nedom inom ovan 

i mig under
tvärs genom intet 
invärtes
inombords
iniet är ini mig

en tyst liten fågel




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-05-06 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP