Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förlåt som ej går att förlåta

 

Förlåt!

Du min själ!

Du har trampat hårt på mig!

 

Kan inte förlåtas!

 

Förlåt!

Du mitt hjärta!

Du har trampat på mig!

 

Vill inte förlåta!

 

Förlåt!

Mina känslor!

Ni har sviket och trampat på mig!

 

Aldrig förlåta!

 

Förlåt!

Mina dikter och teckningar!

Ni har trampat på mig!

 

Tittar bort och vill inte förlåta!

 

Vi passar inte ihop med varandra!

Vi duger inte alls för varandra!

Vi är udda för varnar!

 

Som udda siffror och som död och liv!

 

Min själ är på flykt och söker skydd!

Mitt hjärta är död och söker efter liv!

 

Mina känslor är döda kan ej upplevas!

Mina dikter är trasiga kan ej lagas!

 

Jag är trasig kan ej lagas!

Kan ej älskas av någon!

 

Pekas ut som ovärdig!

Pekas ut som skamligt!

 

Skamligt för att jag vägrar lögnarna

Och stå för en sann människa!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-05-13 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP