Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bara ett sorts av en blandning

 

 

Min själ är bara en sort dröm.

Mitt hjärta är bara ett slags hav.

Jag är bara en snäll fågel.

 

En öppen dröm lång väg har jag fram

Ett oändligt hav långt borta segrar jag i

En fri själfågel.

 

Någon gång kommer jag att vara borta men inte min Anda

Någon gång försvinner jag men aldrig min själ.

En dag kommer du att minnas mig som en dröm.

 

Du kommer att se mig som en behaglig vision

Du kommer att höra mig som bris vind.

Du kommer att prata med mig som ett barn.

 

Jag är bara ett slags barn.

Jag är bara en sorts dröm.

Jag är bara en snäll känslig känsla.

 

Rör din dröm vid min dröm

Sätt din hand vid min hand

Din själ vid min själ

 

Och vara fri.

Och bli till en stjärna.

Och vara ett mäktig ord.

 

Jag är bara ingenting och allt samtidigt

Jag var ingenting och blev till något.

Jag är alltid bara en sorts dröm.

 

Jag är fri

Jag är död

Jag är med min herre

 

Det är dags att sluta texten!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-05-20 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP