Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Stämning

Mystiska fall som gäckar

Av vilken värld är vi?

Tystnaden breder in sig

Kärna av stillhet

Flyter lycka?

Vill du mig mer?

Tyrannisk i din ordlöshet

Havsutsikten var bara en tavla

Minnesplatsen utraderad

Var det bra så?

Är vi färdiga nu?




Fri vers av Jenny78
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-05-27 05:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny78