Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Vilka är synderna?


I varje antydning du gör

vilar trolldomar och besvärjelser

som du aldrig uttalar

Vilka är synderna

du så starkt önskar bekänna

men aldrig gör?




Fri vers (Fri form) av Jenny78
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-24 08:53



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa att försöka syna
andras syn-der bäst
nog betänka sina
egna eller hur?
"Jenny 78"
;)
2024-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Jenny78