Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systolisk vilja - I

Du vill fånga ditt negativ
i mina hundra ansikten
spotta och skratta
under och bakom strålkastaren.
Jag hör det på lodjurskäftarna
som slår i skuggan.

Jag vill vända din fristadslängtan
till min yttre struktur
institutionalisera din kroppsmassa
kalla dina besök sagor
Jag känner det systoliskt
i kulissgångarna.




Fri vers av Beteckningar VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-27 14:41



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Egensinnigt poetiskt språk. Med egna ord på köpet.
"Jag vill vända din fristadslängtan
till min yttre struktur" är en av stroferna att gilla.
2024-05-28

  Dreamcatcherpoetry
Riktigt bra metaphoriskt språk. Snyggt!
2024-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Beteckningar VIP