Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemstadsvyer

Ett dödfött foster kvider
i resenärens bröst
skrumpen kropp
skrumpen klagan
viskar lovsånger om ett annat liv
som aldrig blev
ett försök att skänka någon slags tröst
eller återupprätta förbindelserna
till sitt värddjur
men resenären bara spottar
från Mariabergets topp
aldrig har en vy varit så
fruktansvärt ful.




Fri vers (Fri form) av Beteckningar VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-24 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beteckningar VIP