Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets stora scen

Världen är bara en stort vit lögn

Livet håller i ödets fjäder skriver ner vårat öde

med vårat vinröda bläck

Ett stort skämt, där vi bara dansar omkring med dess fjäder

för varje gång han fyller den med sin vinröda bläck 

Hoppet den ger oss, orden och meningarna den matar mig,

olika karaktärerna den får mig o spela för varje rad den skriver

livet bara skriver ner sin egen historia

och ni är bara en karaktär i dess pjäs

Livet strävar bara efter livet i sig och inget annat

Allt annat är bara en lögn.

För alla som har älskat, och offrat livet

 älskat i fel tid, älskat med kropp och själ.

tycker jag synd om,

Hyckleri har vi gott om

livets fjäder skriver om den och beskriver den i alla möjliga utseende och former

Det ända som är sant i historien är att döden är verkligt

och den kommer i extremt många former och ansikten.

Och allt annat är bara lögn.




Fri vers (Fri form) av A.G.M VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-05-27 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.G.M
A.G.M VIP