Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diastolisk vilja - I

Jag vill slickas av din decibeltunga
mot mitt torra träskinn
susande och dånande beröring
mitt i mitt tomma hus.
Jag känner det i sista akten
nästan erotiskt.

Du vill vara beredd att byta ditt liv
mot ett enda ensemblique
resa dig upp över kanten
och spela ut ditt positiv.
Jag känner det på lukten
det var längesedan du duschade.




Fri vers (Fri form) av Beteckningar VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-28 11:51



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Systoliskt och diastoliskt. Om både tryck och hjärta.
Eget språk.
Rolig slut-twist;
"Jag känner det på lukten
det var längesedan du duschade." =D
2024-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Beteckningar VIP