Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balansdans


jag ställer mig där längst ut på klippkanten
balanserar på gränsen mot att falla och slå mig sönder och samman
så lär jag mig balans
så skapas nya kopplingar i hjärnan
nya erfarenheter av att det går att komma igenom
även de starkaste känslor av tillintetgörande skam
känslor är alltid tillfälliga och övergående medan erfarenheten finns kvar
så erfar jag
så far jag fram
min resa inte är en framgångssaga
inte en framstegsberättelse
den är en dans
i ett rum
som skapas där jag sätter min fot.




Fri vers av Karl den store VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-05-28 12:00



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning av livets balansgång.
2024-05-29

  Mats Edin VIP
Fint beskrivet i dur å moll
2024-05-29

  Max Poisé VIP
Snygg text! Gillar att du ordleker!
2024-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store VIP