Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vild dans

Du bjuder upp till en vild dans
Och jag tackar ja

Din puls är takten
Och din andning är musiken

Du leder mig
Dit jag inte visste att jag ville

Du för
Jag följer

Mjukt faller jag in mot dig
Och du håller

Ju hårdare du håller
Desto tydligare blir jag

Ju fastare du för
Desto friare blir jag

Dansa mig in i kärnan
Där allt känns










Fri vers av Karl den store VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-06-06 17:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
sens-u-elle!
2024-06-08

    ej medlem längre
Så himla vackert
Fin text
2024-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store VIP