Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdikt



Fenomenet
är drömmarna
i atmosfäriska rum
med en gudomlig sfär
av närvaro
Doften av ditt kön
är oskattbar
och hela min själ
fylls av glädje
när du njuter
av livets magi
Det bottenlösa djupet
är fysikens betydelse
i den gömda verkligheten
Min möjlighet
till befrielse




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-06-03 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP