Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han forslas längs lysande stråk


medan livet ännu skälver
i rummet

Värmen från kärleken till henne
som han gömde för sitt hjärta

lever kvar till portens öppning
mot större rum

Som mången älskade han sig fram
till det ovetbara

Jag sjunger själv för att ana
genom livets vägg
att jag finns




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 15 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-04 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP