Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så många oskyldiga kvinnor som blev dömnda till döden under häx tiden ..Det är så hemskt


Häxa!

En påle i center
Trä och hö på hög staplas

När lågorna stiger så ber hon en bön om nåd
Folkets kränkande ord och hån

Snart tystnar hela folket
Tystnaden försvinner med röken upp i skyn









Fri vers (Fri form) av miramin VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-06-05 19:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
män har alltid varit rädda för gudinnor, mäns patrikala respons är våld.

Istället bör häxan dyrkas.
2024-06-06
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin VIP