Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underjordiska makter

Ekon av steg i asfalten
dröm och verklighet existerar inte längre
allt är på låtsas
det som en gång var sant

Men
vi lever här och nu
tillsammans
i varandras närvaro kan vi skapa underverk
bort från tråkig värk
livet går vidare

Ett brustet hjärta är också ett hjärta

Kärlek är bara en lek
det hörs på namnet
en lek som du håller kär

Men erfarenhet
gör dig stark

Flimmer av realism passerar i mitt huvud
som en dimmig dröm
inte bara rent utan överraskande rent
diskbänken
tvättkorgen som blev tom
när jag vältrar mig i sängen
på ängen
med dig
en ängel

Vi bär alla en historia
värd att berätta
ibland känns livet som att goda gärningar inte uppskattas

Mina fötter har
färdats mil efter mil i spöregn, snöslask, lövgångar, aller, gräsmattor, sand, asfalt, betong
genom drömmar
ibland slog de in
i svängdörren
skådade jag alla dessa människor

Lustigt hur livet ter sig

Denna gåva




Fri vers av träsnidaren
Läst 17 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-07 14:27



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken fin text i existentiell ton. Jaa livet är sannerligen lustigt. Gäller att acceptera det....tänker jag när jag läser.
2024-06-22
  > Nästa text
< Föregående

träsnidaren
träsnidaren