Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gemensamt skriven av mig och BenGust.


Blues är brist

Mången dag av brist
äntligen en frist
och jag kan tänka klart

ser nu allt jag så
länge blundat för
hur du lekt med mig

hör tåget komma
dunket mot skenorna
min biljett härifrån

rör mig lätt på färd
bort från blå tung värld
livet strömmar emot

känner solen varm
mot en tårdränkt kind
ler mot spegelbild

där trappan till frihet
frånvaron av kris
kval och kvalm
svalkar




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-06-10 18:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP

2024-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP