Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invid en sommaräng

surrande humlor
bland hallonsnår

medan koltrasten
tjuvar körsbär
knappt
ännu röda

snuddar en
svalkande bris
varm hud

vid ängens
nyss utslagna
rallarrosor
prasslar det
plötsligt till




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 15 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-26 20:50



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vi närmare studium mycket som händer kring en sommaräng. Ändå uppfattar vi mänskor kanske bara en bråkdel.
2024-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP