Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarbetraktelse

Vackrare syn
finns nog inte
denna dag

lågt flygande
svalor mot
en klarblå himmel

den lättaste bris
som går genom
asplöven




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-06-21 12:27



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Sol, svalor och skyblått.
Kan det bli bättre?
2024-06-21

  Marita Ohlquist VIP
En underbar dag att spara i långtidsminnet.
2024-06-21

  Koloristen
Mittsommerfeier ist Heidentum.
2024-06-21

    ej medlem längre
En underbar dag - helt enkelt!
2024-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP