Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I livets aleér

Ibland räcker inte orden till
...för att vissa tankar
beskriva.

Jag fann livets nektar flöda
från en brunn jag ej trodde
kunde sina

En andra hälft något jag aldrig kännt
likt styrkan från solens strålglans
flöda den genom mig

Utopisk eufori
en känsla så fri
att jag aldrig trodde
att den skulle fly

Men även sagoskogar brinna
till aska
Även kärleks ängar skördas
med lie då och då

En krossad värld
en stulen tid
ett ord i nattens
stund av glömska.




Fri vers av Patrik Valler
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-08-23 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Valler
Patrik Valler