Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en plats på jorden


Älvalunden

Vi lyssnar på hur det prasslar i buskarna
Glömmer stunden
eller allt annat
Den röda stjärnan ovanför
ett riktmärke

Det finns inget berättarjag

Den våta mossen
vilostund i Älvalund
där han den gamle
dricker sav ur en porslinskopp
och har inga händer
utan nävar
Grymtande,
grävande i jorden efter mat,
Herren på berget
Född ur jorden
Är i himlen och i jorden,
planterar han kantarellerna




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 10 gånger
Publicerad 2024-06-17 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord