Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Startgrop till vad som helst

skriver i dagboken
tvättar lite kläder
och hänger detsamma en timme senare
svarar på viktiga sms
dansar till Smalltown boy i köket
vattnar blommor
städar impulsivt handfat och toalett
kikar i rabatten och upptäcker eventuellt en sen tulpan
eller en sen vallmo?!
studerar tunga regnmoln en stund,
barfota i i gräset
skriver en dikt




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-06-18 10:16



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så vardagsfin. Kul att se dig! <3

2024-06-18

  animan VIP
En bra start!
2024-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP