Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massagen

Det är inte farligt att leva.
Bara finna sig tillrätta i sig själv.
Sin egna kropp.
Vad vill jag?
Ärligt.
Vad vill jag?
Stanna upp.
I känslan.
Blunda.
Massera ansiktet.
Känn.
På riktigt känn.
Massera hårbotten.
Vem blev jag nu?
Ett mer harmoniskt jag.
Tack mig själv.
Att jag gav mig det korta stunden.
Låta jaget komma fram.
Ska göra det oftare.
Faktiskt varje dag.
Vara snäll mot mig själv.
Och njuta.
Det är mitt nya motto.
Njuta.
Njuta.
Njuta.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-19 21:35



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Du har sting Gillar
2024-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP