Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett moln

Jag är ett moln,
svävande högt i det blå
Tittande på världen där nedan
Livet sjuder under min kropp

Jag är en bil,
öppen utan tak
Snabbt svischar jag fram lägst vägen
Framför mig kör bilar i rad,
tutar som i en parad
Ovan min silvriga kropp ett moln svävar,
jag fylls av hopp

Jag är en dam,
många skulle kalla mig kärring
Gående på gatan med kassar i varje hand
Fången bland, bilar, människor och ljud,
åt alla riktningar utom en hålls jag fast
Ovan svävar ett moln,
fritt på himlen den blå

Jag är ett hus,
med tunga portar
Människor kämpar var gång de går in
Min kropp är stor och icke rörlig
Ständigt vistas jag på samma plats,
men livet är inte tråkigt
Ty saker händer inuti och utanför mig varje dag
I bland glider ett moln över mitt tak

Jag är ett moln,
svävande högt upp i det blå
Tittande på världen där nedan
Livet sjuder under min kropp,
jag vet att jag ger civilisationen hopp




Fri vers av Sally
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-23 13:03



Bookmark and Share


    SweetestAngel
Den är... lite tråkig. tyckker jag. (Och om du undrar så är det dig jag övar på för att lära mig att skriva bra kritiker... hoppas att du inte känner dig förolämpad eller nåt, över att du är min försöks kanin. ) Och rubriken tycker inte jag stämmer överäns med texten, alltså, att det står "Jag är" ett moln. Jag menar, det är ju bara i början det är "jag är", sen är det ju hur andra ser molnet. Eller? Annar gillar jag den, fin! :)
2006-09-02

  Zaldo
den eh cool asså:)
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Sally
Sally