Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se upp! (på mig).

ord...
i mängder
det ekar

fy faan

mitt huvud går sönder
rösten är nedtryckande,

den trycker ned folk,
ingen vågar säga vad de egentligen tycker

för hon har rätt,
så klart

ord det bara bubblar
ekar i rumet,
ingen orkar lysna
men alla nickar och håller med

för hon har rätt,
eller
ingen säger i alla fall att hon har fel

mitt huvud det sprängs snart,

fäller jag en egen åsikt,
hörs det att hon bli arg

jag vill tejpa igen hennes mun.
den bubblar ju för mycket!




Fri vers av Sally
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-09-11 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sally
Sally