Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod

På stationen,
enkelbiljett är klar:
- Låt längtan få andas
du är fri om du vill.

Fast syster blev ängslig,
när konduktören vissla till.

Svårt att lämna mor,
och värst för tåget
lämnar även lillebror
och du min syster
som förstår.

Hårt och nära en gång till,
-var rädd om dig nu,
skriv snart brev hem,
här nu sista avgång:
-Fort ta väskan som far gav dig.

Hon drog ner fönstret,
som man kunde förr
fäktade med armarna
och ropade alla familjens namn
följt av
ett
Skri.




Fri vers (Fri form) av Blekingetjejen
Läst 15 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-20 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blekingetjejen