Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade en dikt från 80-talet i mina gömmor


Då och nu


Du ligger naken bredvid mig.

Sammetshyn vill att jag lägger handen på din rygg.

Du sover, jag sitter i sängen och skriver.

Jag förstår att jag älskar dig.

Jag kan inget annat.

Jag är hjälplös.

Gör vad du vill med mig.

- - -

Och det var precis det du gjorde.

Du tog det bästa av mig,
sen gick du bara.

Så det bor någon slags elakhet i kärleken.

Den lovar storordigt paradiset,
men lurar in dig i en bitter labyrint.

Dessa tankar på dig,
varför jagar dom mig så ibland?

Tankarna vrider tårar ur mig,
tårar som ingen ser,
för jag gråter tyst inombords.

Jag måste sluta älska dig.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-23 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP