Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ställe där lugnet infinner sig


Vandrar bland lik

Jag vandrar bland de döda.
Sten efter sten.
Fridfullt.
Koltrast sjunger.
Hare och räv.
En ensam bänk bland många
finnes där.
Tystnad.
Sätter mig.
Lyssnar




Fri vers (Fri form) av Kiffe
Läst 22 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-23 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kiffe
Kiffe