Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
7


Din eld brinner ännu på mitt vatten


Åh, min själ!

har du glömt mig?



Här i hjärtat blomstrar det ännu!

I varje hamn.

I varje bultande hjärta

vi lägger ankare i.



Alla tårar vi fångade

och kysste på sin väg!



Så skingrade vi på regnets moln!



Över konungar och drottningar

i tempelkors.



Åh, du sköna!

som en härlig vind i våren

kom du in och försvann.


Längtar efter

att få se dig igen.


Mitt i stjärnors dans.


Väntar på dig

här

Käraste vän.



I nästa hamn.






Fri vers (Fri form) av Hyonu VIP
Läst 11 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-25 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu VIP