Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndersliten marmor

De öppna grindarna.
Jag bara stod där.
Och visste inte.
Om de var äkta.
Om livet därutanför fanns.
Nu vet jag.
Dofterna av vita liljor.
Existerar.
Ännu en dag.
I vädurens famn.
Jag blundar.
Drömsömnen bara en näktergal.
Så nära.
Skimrande.
Kan det verkligen vara så.
På riktigt?




Fri vers av Black raven VIP
Läst 9 gånger
Publicerad 2024-06-26 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP