Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vinner

Tröttheten vill ta kommando
en kopp kaffe
gör att den morrande lägger sig ner
kreativiteten smyger fram
”Får jag vara här, hitta nya vyer, glada skratt
eller blir jag bojkottad igen?”




Fri vers av Gömar VIP
Läst 8 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-27 17:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kaffets magiska förmåga att väcka och aktivera kreativiteten.
2024-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Gömar
Gömar VIP