Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vara

 

 

inuti

 

gryningen är tystnad

att hålla ömt

en väntan

 

genom väggarna

i insikten

och jag skriver

 

till dig

genom det förgångna

en resa utan rörelse

 

innan här och nu

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 8 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-29 05:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP