Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänk västkusten

Tänk att kliva i ett par semesterskor
som blev ett par sandaler
som blev ett par bara fötter på en stenhäll
som sen klev ner i ett svalt vatten en varm sommarkväll
som sen mötte mjuk vit sand under fotsulorna.
Tänk:)




Prosa av Feminaz VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-30 19:53



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
barfotasteg ned i sommarkvällens svala vatten....
ljuvlig bild du målar upp!
2024-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz VIP