Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Säd


haiku1jul24

En del med råg i

ryggen har ävenledes

rent mjöl i påsen.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-07-01 20:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt kombination!


2024-07-02

  lodjuret/seglare VIP
Själv har jag svårt för enkla men fullt förståeliga uttryck lika
'Sjukt snygg', 'hemskt gott', 'jätteäckligt', 'fruktansvärt fint' eller bara 'fett bra'...
Vad är det förresten för skillnad på 'jätteäckligt' och 'hemskt gott'?
För att inte tala om paradnumret 'jätteliten'.
2024-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP