Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenrikets bojor

Jag är faktiskt fri.
Fri från gyllene havsklor.
Tillbaka i snön.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-07-04 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP