Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en Jenny, och en Rebecka


Faller

Dig minns jag
från när jag föll
och då önskar jag
att jag tagit din hand,
hållit den hårt
fast ändå mjukt
kanske hade jag då
sluppit falla så långt,
falla så djupt
det var så längesen
och nu,
när vi möts igen
på denna så slitna
och nedgångna plats
slitna, men skinande
hjärtans palats
där hoppet om höjden
blandas med svindel
för djupet
önskar jag nog
att jag tagit din hand
för du ser väl,
min vän
att jag faller än




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-07-07 11:49



Bookmark and Share


    Hildr VIP Ny medlem
Vackert
2024-07-07

  Recycled Redhead 3.0 VIP
Faller gör man, på flera sätt en ett.. Detta är lätt det bästa!
2024-07-07

  kriya
fin. falla i kärlek och avgrund. varje gång faller man djupast.
2024-07-07

    Blekingetjejen
Här har vi poesi på riktigt.
2024-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP